Najava – „Advent u Stocu“ u organizaciji Udruge građana „Inicijativa“ Stolac

Udruga građana „Inicijativa“ Stolac u središtu gradu na Bregavi organizira  „Advent u Stocu“, koji će se održati  3. i 10. prosinca 2016. U subotu, 3. prosinca u 19.00 sati započinje prvo adventsko druženje predavanjem don Ivana Marčića u Pastoralnom centru Trebinjsko-mrkanske biskupije. Nakon predavanja pozivamo svu djecu, male i velike, mame i tate, bake i djedove da nam se pridruže u samom središtu grada na zajedničko blagdansko druženje uz veliki božićni bor koji ćemo zajedno ukrasiti. Ponesite jedan božićni ukras i zajednički ukrasimo bor kojeg ćemo pokloniti našem gradu.

Sljedeća subota, 10. prosinca u 11.00 sati donosi po prvi puta u naš grad mali Božićni sajam koji će pod velikim šatorom ponuditi različite događaje. Nakon svečanog otvorenja, „Mali teatar“ iz Mostara upriličit će božićnu predstavu za djecu „Dar“. Pod velikim šatorom posjetiteljima će se predstaviti naši izlagači sa svojim rukotvorinama i slasticama. Kako „Advent u Stocu“ sa sobom nosi i dozu humanitarnog karaktera organizira se i dobrotvorno kuhanje, gdje će cjelokupni prihod ići u humanitarne svrhe. Ovim putem pozivamo sve kreativce/slastičare koji nam se žele pridružiti i sudjelovati na našem Božićnom sajmu, da nam se jave na našu fb stranicu – Udruga građana „Inicijativa“ Stolac:

https://www.facebook.com/inicijativastolac/?ref=aymt_homepage_panel

Navečer, u 19.00 sati svi smo ponovno u središtu grada kraj naših Božićnih jaslica gdje će se upriličiti predivna Biblijska večer uz čitanje biblijskih tekstova, pjevanje naših župnih zborova i blagoslov našeg župnika don Rajka Markovića.

Pridružite nam se u središtu grada u Stocu i provedimo dvije adventske subote u zajedničkom blagdanskom druženju!

Udruga građana „Inicijativa“ Stolac