Željko Bebek: Jedva čekam SMART Fest u Stocu – obećavam dobru zabavu i nezaboravnu noć!

”Jedva čekam dolazak na SMART Fest u Stolac. Pjevat ćemo, dobro se zabaviti i nikada nećemo zaboraviti tu noć”, kaže poznati hrvatski pjevač Željko Bebek, čiji će koncert biti središnji događaj ovogodišnjeg SMART (Stolac Music and ARTs festival) festa.

Koncert pjevača, čija impozantna karijera traje već 40 godina, bit će održan u subotu, 4. lipnja, na platou kraj zgrade Gradske uprave Stolac.
Organizatori pripreme već polako privode kraju, a Željko Bebek ne krije svoje oduševljenje dolaskom u Hercegovinu i koncertom koji će i za njega otvoriti sezonu ljetnih nastupa.

”Ovo nije moj prvi dolazak u lijepi hercegovački Stolac, ali po prvi puta ću nastupiti na SMART festu. Raduje me što ćemo 4. lipnja zabaviti stolačku publiku i cijeli moj tim vjeruje u dobro raspoloženje uz program s kojim sam krenuo na turneju Bebek & The Band 2022.”, otkriva nam Željko.

On je, kao i svi ostali pjevači, imao pauzu u nastupima za vrijeme korone, ali i iz toga se, kaže, izrodilo nešto dobro.

”Za vrijeme pandemije snimio sam album pod nazivom ‘Mali oblak ljubavi’ koji me posebno veseli zbog studijske suradnje sa mojim sinom Zvonimirom”, dodaje Bebek.

Na upit kojim će hitovima zabaviti publiku na SMART Festu kaže: ”Pjevat ću sve što pjesvam na turneji Bebek & The band 2022., a to je mix pjesama koje vole sve generacije”.

Za budućnost, kaže, nema nikakvih tajni, a ni kompliciranih planova.

”Pjevati, pjevati i samo pjevati, to mi je jedini plan”, ističe.

Na kraju je pozvao sve ljubitelje dobre glazbe i zabave da dođu na SMART Fest u Stolac.

”Organizatori su odradili izvrstan posao na samoj organizaciji, a ja vam mogu obećati fantastičnu zabavu, odličan ugođaj i uživanje u hitovima koje vole sve generacije. Vidimo se 4. lipnja u Stocu”, poručio je Bebek.

Podsjetimo, Stolac će i ove godine biti središte urbane kulture, a sve zahvaljujući SMART Festu, koji će u grad na Bregavi donijeti spoj glazbe, kazališta, ulične umjetnosti, filma, fotografije…

Stolac Music and ARTs festival bit će održan 3. i 4. lipnja 2022. godine, a Udruga građana ”Inicijativa” Stolac, koja je organizator događaja, najavila je pregršt dobre zabave za sve generacije.

Festival, koji se ove godine održava po šesti put, započinje tradicionalnim street art radionicama u kojima sudjeluju djeca stolačkih škola. Kroz radionice će biti oslikane dvije gradske površine s ciljem promoviranja ulične umjetnosti te uljepšavanja gradskih ulica.

”U sklopu festivala, kao i svake godine, održat će se i kazališna predstava, a ove godine za to će biti zadužen pozati hrvatski mađioničar i iluzionist Luka Vidović. Ova urnebesno smiješna i zabavna mađioničarska predstava namijenjena je zabavi cijele obitelji, stoga u njoj jednako uživaju kako djeca, tako i mame i tate i djedovi i bake. ”Magic show za cijelu obitelj” nezaboravna je predstava koja je od početka do kraja ispunjena smijehom, zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima”, kažu organizatori.

Festival se završava velikim koncertom Željka Bebeka, jednog od najvećih rock pjevača s ovih prostora.

”Prije njegovog nastupa kao predgrupa će nastupiti mladi bend Furgon Bleu iz susjedne Čapljine koji će imati priliku po prvi put predstaviti se široj publici”, navode organizatori.

Na kraju treba istaknuti kako je težnja festivala da kroz različite kulturne i umjetničke sadržaje postane i ostane urbano i kulturno naslijeđe grada Stoca.

Poseban naglasak festival stavlja na interakciju, uključivanje i sudjelovanje mladih kroz različite programske sadržaje.

Svi ljubitelji urbane kulture sigurno će već sada u svoje kalendare upisati 3. i 4. lipanj kao dane rezervirane za SMART (Stolac Music and ARTs festival) jer su organizatori najavili najbogatiji program i najbolju zabavu ovoga ljeta u Hercegovini.